Moti në Nju Jork

26 Prill
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
08-12
Rain Shi
12°
1 mm
5 m/s - lindje
12-18
Rain Shi
15°
4 mm
4 m/s - lindje-juglindje
18-24
Heavy rain Shi i madh
16°
11 mm
7 m/s - jug
27 Prill
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain showers Shi
12°
1 mm
5 m/s - perendim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
7 m/s - perendim
12-18
Cloudy E vrenjtur
10°
10 m/s - perendim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
5 m/s - perendim-veriperendim
28 Prill
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
3 m/s - perendim-veriperendim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
2 m/s - perendim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
3 m/s - lindje-juglindje
18-24
Clear sky E qartë
9°
6 m/s - veri
29 Prill
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky E qartë
4°
2 m/s - veri-veriperendim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
2 m/s - veri-verilindje
14-20
Cloudy E vrenjtur
12°
4 m/s - jug
20-02
Heavy rain Shi i madh
8°
6 mm
3 m/s - jug-juglindje
30 Prill
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Rain Shi
7°
2 mm
3 m/s - lindje-juglindje
08-14
Cloudy E vrenjtur
10°
2 m/s - lindje-verilindje
14-20
Cloudy E vrenjtur
14°
1 m/s - perendim
20-02
Cloudy E vrenjtur
17°
2 m/s - perendim-jugperendim
1 Maj
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse e qartë
11°
4 m/s - veri-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
4 m/s - veri-verilindje
14-20
Cloudy E vrenjtur
15°
3 m/s - juglindje
20-02
Rain Shi
10°
2 mm
3 m/s - juglindje
2 Maj
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Rain Shi
8°
1 mm
3 m/s - lindje
08-14
Light rain Shi
8°
<1 mm
3 m/s - verilindje
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
3 m/s - verilindje
20-02
Cloudy E vrenjtur
9°
5 m/s - verilindje
3 Maj
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy E vrenjtur
8°
3 m/s - lindje-verilindje
08-14
Cloudy E vrenjtur
9°
2 m/s - lindje-juglindje
14-20
Cloudy E vrenjtur
11°
2 m/s - lindje-juglindje
20-02
Rain Shi
11°
2 mm
2 m/s - lindje
4 Maj
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Rain Shi
10°
1 mm
1 m/s - lindje
08-14
Rain showers Shi
11°
2 mm
3 m/s - veri-veriperendim
14-20
Cloudy E vrenjtur
16°
7 m/s - veriperendim
20-02
Clear sky E qartë
11°
6 m/s - veriperendim
5 Maj
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky E qartë
7°
4 m/s - veriperendim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
4 m/s - veriperendim
14-20
Clear sky E qartë
14°
6 m/s - veriperendim

Nju Jork

New York City, shkurt New York (shkurtesa: NYC ose NY), zyrtarisht Qyteti i Nju Jorkut (City of New York) për ta dalluar atë nga shteti i Nju Jorkut, në të cilin bën pjesë, është qyteti më i populluar në Shtetet e Bashkuara dhe qendra e zonës metropolitane të Nju Jorkut, porta krysore për emigracionin e ligjshëm në Shtetet e Bashkuara dhe një nga aglomeratët urbanë më të populluar në botë. Nju Jorku ushtron një ndikim të rëndësishëm në tregëti, financë, media, art, modë, kërkime shkencore, teknologji, arsim dhe argëtim. Në Nju Jork e ka selinë Organizata e Kombeve të Bashkuara, duke e bërë Nju Jorkun një qendër të rëndësishme për diplomacinë ndërkombëtare dhe kryeqytetin kulturor dhe financiar të botës.

Harta Nju Jork