Moti në Milano

21 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
23-24
Heavy rain Shi i madh
22°
2 mm
2 m/s - lindje-verilindje
22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Heavy rain Shi i madh
21°
11 mm
0 m/s - verilindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - veri-veriperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
1 m/s - lindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
26°
1 m/s - jug-juglindje
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain showers Shi
21°
4 mm
2 m/s - veri
06-12
Rain Shi
20°
1 mm
2 m/s - verilindje
12-18
Rain Shi
24°
2 mm
1 m/s - veri-verilindje
18-24
Rain showers Shi
24°
3 mm
0 m/s - veri-veriperëndim
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Heavy rain Shi i madh
21°
6 mm
0 m/s - veri-verilindje
06-12
Rain Shi
20°
4 mm
0 m/s - veri-verilindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
2 m/s - veriperëndim
20-02
Rain Shi
24°
3 mm
1 m/s - perëndim-jugperëndim
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Rain showers Shi
20°
1 mm
1 m/s - perëndim-veriperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
27°
0 m/s - perëndim-veriperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - lindje-juglindje
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - veri-verilindje
08-14
Light rain showers Reshje të lehta shiu
22°
<1 mm
0 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
0 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
25°
1 m/s - jug-juglindje
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Light rain Shi
21°
<1 mm
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Rain showers Shi
22°
4 mm
0 m/s - jugperëndim
14-20
Rain Shi
27°
2 mm
1 m/s - verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Heavy rain showers Me pikla shiu
20°
5 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Rain Shi
20°
4 mm
1 m/s - verilindje
14-20
Rain Shi
24°
4 mm
0 m/s - jug-juglindje
20-02
Rain Shi
22°
4 mm
1 m/s - veri
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Heavy rain Shi i madh
20°
14 mm
2 m/s - veri
08-14
Heavy rain Shi i madh
20°
10 mm
2 m/s - verilindje
14-20
Rain Shi
21°
4 mm
2 m/s - veri-verilindje
20-02
Light rain showers Reshje të lehta shiu
21°
<1 mm
0 m/s - veriperëndim
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - perëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
1 m/s - perëndim
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
26°
1 m/s - jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
1 m/s - lindje-verilindje
31 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Light rain showers Reshje të lehta shiu
20°
<1 mm
2 m/s - verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
2 m/s - lindje-verilindje

Milano

Milano është qyteti i dytë më i madh i Italisë, kryeqyteti i Provincës së Milanos dhe rajonit të Lombardisë në Italinë Veriore. Milano ka rreth 1,3 milion banorë, provinca e Milanos ka rreth 3,1 milion banorë dhe zona metropolitane jetojnë rreth 7 milion banorë.