Moti në Londër

20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
15°
3 m/s - perëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
5 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
5 m/s - perëndim-jugperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
12°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthejllët
10°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
18°
3 m/s - perëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - perëndim-veriperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthejllët
13°
2 m/s - lindje
07-13
Cloudy I vrenjtur
13°
0 m/s - lindje
13-19
Fair Pothuajse i kthejllët
20°
3 m/s - lindje-juglindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
4 m/s - lindje
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
2 m/s - lindje-verilindje
07-13
Fair Pothuajse i kthejllët
15°
3 m/s - lindje-verilindje
13-19
Partly cloudy Pjesërisht me re
23°
5 m/s - lindje
19-01
Cloudy I vrenjtur
22°
5 m/s - lindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
18°
4 m/s - lindje-verilindje
07-13
Cloudy I vrenjtur
19°
4 m/s - lindje
13-19
Light rain Shi
28°
<1 mm
4 m/s - juglindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
24°
5 m/s - lindje-verilindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - lindje-verilindje
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
3 m/s - lindje-verilindje
13-19
Cloudy I vrenjtur
30°
2 m/s - jug-juglindje
19-01
Partly cloudy Pjesërisht me re
28°
4 m/s - lindje-verilindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Fair Pothuajse i kthejllët
21°
2 m/s - verilindje
07-13
Clear sky I kthjellët
22°
3 m/s - verilindje
13-19
Clear sky I kthjellët
31°
3 m/s - lindje-verilindje
19-01
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
3 m/s - lindje-juglindje
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
1 m/s - jugperëndim
07-13
Fair Pothuajse i kthejllët
23°
1 m/s - perëndim
13-19
Heavy rain showers Me pikla shiu
31°
7 mm
2 m/s - lindje-verilindje
19-01
Clear sky I kthjellët
24°
3 m/s - perëndim
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Cloudy I vrenjtur
20°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
07-13
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - perëndim
13-19
Fair Pothuajse i kthejllët
24°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
19-01
Fair Pothuajse i kthejllët
25°
1 m/s - perëndim-jugperëndim

Londër

Londra është kryeqyteti i Britanisë së madhe. Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si: Shtëpia e Parlamentit, Kulla e Londrës, Pallati Mbretëror etj.