Moti në Dortmund

20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
4 m/s - jugperëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
21°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
22°
4 m/s - perëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - perëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
1 m/s - jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Fair Pothuajse i kthejllët
20°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
14°
1 m/s - veri
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
3 m/s - lindje-verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
22°
2 m/s - lindje-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
22°
4 m/s - verilindje
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Fair Pothuajse i kthejllët
14°
2 m/s - lindje-verilindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - lindje-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
27°
3 m/s - lindje-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - lindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
17°
3 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
20°
2 m/s - lindje-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
29°
4 m/s - lindje-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
3 m/s - lindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
19°
2 m/s - lindje
08-14
Clear sky I kthjellët
23°
2 m/s - lindje-juglindje
14-20
Fair Pothuajse i kthejllët
31°
3 m/s - lindje-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
30°
2 m/s - lindje-juglindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
21°
2 m/s - lindje-juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
25°
3 m/s - juglindje
14-20
Clear sky I kthjellët
33°
3 m/s - juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
32°
1 m/s - juglindje
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - jug-juglindje
08-14
Clear sky I kthjellët
29°
3 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
37°
3 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
36°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
27°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
33°
4 m/s - perëndim
20-02
Fair Pothuajse i kthejllët
32°
2 m/s - veri-veriperëndim

Dortmund

Dortmundi është një qytet në perëndim të Gjermanisë dhe gjendet në zonën e Ruhrit. Ai është qyteti dhe qendra tregtare e ekonomike më e madhe e Westfalenit dhe i përket landit të Nordrhein-Westfalenit.