Moti në Cyrih

20 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-06
Cloudy I vrenjtur
18°
2 m/s - jugperëndim
06-12
Heavy rain showers Me pikla shiu
17°
6 mm
1 m/s - jugperëndim
12-18
Rain showers Shi
20°
2 mm
2 m/s - perëndim
18-24
Rain showers Shi
22°
1 mm
1 m/s - jugperëndim
21 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
0 m/s - jug-juglindje
06-12
Light rain Shi
16°
<1 mm
1 m/s - perëndim-veriperëndim
12-18
Rain Shi
19°
2 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
18-24
Rain showers Shi
21°
1 mm
1 m/s - lindje-verilindje
22 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Rain Shi
17°
1 mm
2 m/s - verilindje
14-20
Heavy rain Shi i madh
21°
15 mm
0 m/s - jug-jugperëndim
20-02
Heavy rain Shi i madh
18°
9 mm
1 m/s - veri-veriperëndim
23 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Rain Shi
17°
1 mm
1 m/s - veriperëndim
08-14
Rain showers Shi
17°
2 mm
1 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
23°
4 m/s - lindje-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - lindje-verilindje
24 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
16°
1 m/s - verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - lindje-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - verilindje
25 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
19°
0 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
28°
1 m/s - verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - lindje-verilindje
26 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - veri-verilindje
08-14
Clear sky I kthjellët
20°
0 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
30°
0 m/s - veri-verilindje
20-02
Clear sky I kthjellët
29°
0 m/s - veri
27 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
22°
0 m/s - jug
08-14
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
31°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
30°
1 m/s - jug-juglindje
28 Qershor
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - jug
08-14
Clear sky I kthjellët
23°
0 m/s - jug-juglindje
14-20
Clear sky I kthjellët
32°
0 m/s - veri-verilindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
31°
0 m/s - jug

Cyrih

Zyrihu (gjer: Zürich) është qytet më i madh në Zvicër (banorë 366.145 sipas regjistrimit të popullsisë së vitit 2004 ; hapësira e qytetit 1.091.732 km²) dhe kryeqytet i kantonit të Zürich. Qyteti është qendër tregtare dhe biznesi në Zvicer, dhe llogaritet njëri nga dy qytetet globale (krahas Zhenevës).