Moti në Berlin

21 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
1 m/s - lindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
1 m/s - lindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - jug-juglindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
2 m/s - jug-juglindje
22 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
3 m/s - perëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
11°
2 m/s - jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
16°
4 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
1 m/s - perëndim
23 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
1 m/s - juglindje
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
1 m/s - lindje-juglindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
15°
3 m/s - lindje-juglindje
20-02
Clear sky I kthjellët
13°
4 m/s - lindje
24 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
12°
3 m/s - lindje-juglindje
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
3 m/s - juglindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
17°
2 m/s - jug-juglindje
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
14°
3 m/s - jugperëndim
25 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
12°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
4 m/s - perëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
13°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
26 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
08-14
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
1 m/s - jug-jugperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
3 m/s - jugperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
12°
2 m/s - jugperëndim
27 Tetor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-07
Clear sky I kthjellët
9°
2 m/s - perëndim
07-13
Clear sky I kthjellët
6°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
13-19
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - perëndim-jugperëndim
19-01
Fair Pothuajse i kthjellët
10°
2 m/s - jug-juglindje
28 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
2 m/s - jug-jugperëndim
07-13
Clear sky I kthjellët
8°
1 m/s - jugperëndim
13-19
Clear sky I kthjellët
18°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
19-01
Fair Pothuajse i kthjellët
12°
2 m/s - jugperëndim
29 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Light rain Shi
10°
<1 mm
2 m/s - perëndim-jugperëndim
07-13
Rain Shi
10°
1 mm
1 m/s - jugperëndim
13-19
Cloudy I vrenjtur
14°
3 m/s - perëndim-veriperëndim
19-01
Cloudy I vrenjtur
12°
2 m/s - veriperëndim
30 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-07
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
2 m/s - veri-veriperëndim
07-13
Light rain Shi
9°
<1 mm
2 m/s - veri-veriperëndim

Berlin

Berlini është kryeqyteti dhe qyteti më i madh i Gjermanisë, si dhe një nga 16 shtetet (land) e saj. Me një popullsi prej rreth 3.7 milion, Berlini është qyteti i dytë më i populluar në Bashkimin Europian dhe zona e shtatë më e populluar urbane në Bashkimin Europian.