Moti në Athinë

22 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri
06-12
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri
12-18
Clear sky I kthjellët
33°
5 m/s - veri-verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
33°
4 m/s - veri-verilindje
23 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - veri
06-12
Clear sky I kthjellët
26°
4 m/s - veri-verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
33°
5 m/s - veri-verilindje
18-24
Clear sky I kthjellët
32°
5 m/s - veri-verilindje
24 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
28°
3 m/s - veri
06-12
Clear sky I kthjellët
25°
3 m/s - veri
12-18
Clear sky I kthjellët
32°
5 m/s - veri-verilindje
15-21
Clear sky I kthjellët
33°
4 m/s - veri-verilindje
21-03
Clear sky I kthjellët
29°
2 m/s - veri
25 Gusht E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
25°
1 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
26°
3 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
33°
4 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - veri-veriperëndim
26 Gusht E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
27°
2 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
33°
4 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - veri-veriperëndim
27 Gusht E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
33°
4 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
28°
2 m/s - veri
28 Gusht E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
24°
2 m/s - veri-veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
26°
2 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
32°
4 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
2 m/s - veri-veriperëndim
29 Gusht E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veriperëndim
09-15
Clear sky I kthjellët
25°
2 m/s - veri-veriperëndim
15-21
Clear sky I kthjellët
32°
4 m/s - veri
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri
30 Gusht E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
22°
2 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
26°
1 m/s - veri
15-21
Clear sky I kthjellët
33°
0 m/s - perëndim-jugperëndim
21-03
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - perëndim
31 Gusht E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
03-09
Clear sky I kthjellët
23°
1 m/s - veri-verilindje
09-15
Clear sky I kthjellët
27°
1 m/s - veri

Athinë

Athina është kryeqyteti i Greqisë. E vendosur në Evropën Juglindore, Athina është një qendër të fuqishme ekonomike, kulturore dhe administrative të vendit. Ajo mori emrin e vet nga perëndesha Athena që ishte perëndesha e luftës. Athina sot është një qytet modern dhe i famshëm, si në antikitet ishte një qytet-shtet i fuqishëm dhe një qendër e madhe e kulturës, është një qytet historik në Evropë. Ajo është e njohur në mbarë botën për monumentet e saj historike që kanë mbijetuar, edhe pse pjesërisht, me shekuj.