Lajme nga Bota

Vendet më me së shumti reshje të shiut dhe erëra në tokë
19Qer
Vendet më me së shumti reshje të shiut dhe erëra në tokë

Vendi me më së shumti lagështirë Mawsynram në shtetin Meghal...

Dita botërore kundër shkretëzimit dhe thatësirës
17Qer
Dita botërore kundër shkretëzimit dhe thatësirës

Sot, me 17 qershor në mbarë botën shënohet Dita Botërore e Luftës kundër Shkretëzimit d...

Grenlanda humbi dy miliardë ton akull, një gjë shumë e pazakontë
16Qer
Grenlanda humbi dy miliardë ton akull, një gjë shumë e pazakontë

Mbi 40 % e Grenlandës ka përjetuar një humbje të një sasie të lartë të akullit, e cila...