Moti në Romë

26 Qershor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
05:00
Me diell
23°
0
4 m/s - 3.5
06:00
Me diell
25°
0
3 m/s - 2.9
12:00
Pjesërisht me re
32°
0
5 m/s - 4.5
18:00
Pothuajse i kthjellët
28°
0
3 m/s - 3
00:00
I kthjellët
25°
0
3 m/s - 2.8

Arrin në 73 numri i të vdekurve nga përmbytjet në Bangladesh

2022-06-25 17:00:16
27 Qershor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
29°
0
4 m/s - 3.6
12:00
Pjesërisht me re
34°
0
8 m/s - 7.7
18:00
Pjesërisht me re
30°
0
4 m/s - 4.3
00:00
Pothuajse i kthjellët
26°
0
3 m/s - 3.1
28 Qershor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
29°
0
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
34°
0
4 m/s - 3.8
18:00
Me diell
26°
0
4 m/s - 4
00:00
I kthjellët
24°
0.1
2 m/s - 2.2
29 Qershor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
25°
0
0 m/s - 0.2
12:00
Me diell
29°
0
5 m/s - 4.6
18:00
Me diell
25°
0
4 m/s - 4.3
00:00
I kthjellët
23°
0
2 m/s - 2
30 Qershor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
23°
0
2 m/s - 2
12:00
Me diell
30°
0
5 m/s - 4.9
18:00
Me diell
26°
0
3 m/s - 3
00:00
I kthjellët
23°
0
1 m/s - 0.8
01 Korrik E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
25°
0
2 m/s - 1.9
12:00
Me diell
31°
0
6 m/s - 5.6
18:00
Me diell
28°
0
3 m/s - 2.8
00:00
I kthjellët
24°
0
3 m/s - 2.7
02 Korrik E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
25°
0
1 m/s - 1.2
12:00
Me diell
31°
0
8 m/s - 8
18:00
Me diell
27°
0
6 m/s - 6
00:00
I kthjellët
23°
0
2 m/s - 2
03 Korrik E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
25°
0
3 m/s - 2.5
12:00
Me diell
32°
0
4 m/s - 4.3
18:00
Me diell
28°
0
3 m/s - 2.8
00:00
I kthjellët
25°
0
1 m/s - 1.4
04 Korrik E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Me diell
27°
0
3 m/s - 3
12:00
Me diell
32°
0
4 m/s - 4.2
18:00
Me diell
29°
0
3 m/s - 2.9
00:00
I kthjellët
25°
0
1 m/s - 0.8

Romë

Roma është kryeqyteti i Italisë, kryeqyteti i rajonit Lacio dhe kryeqendra e Provincës së Romës. Me mbi 2.900.000 banorë në 1,285.3 km2 (496,3 sq mi), ajo është edhe qyteti më i madh dhe më i populluar i vendit. Qyteti është i vendosur në pjesën qendrore-perëndimore të gadishullit italian, në lumin Tiber.