Moti në Oslo

28 Shtator E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
18:00
Pjesërisht me re
16°
0
5 m/s - 5.1
21:00
Pjesërisht me re
15°
0
4 m/s - 4.4
00:00
Pjesërisht me re
15°
0
4 m/s - 4.2

Kambanë alarmi: Ja sa kanë humbur akull akullnajat e Zvicrës në dy vite

2023-09-28 15:17:40
29 Shtator E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
15°
0
4 m/s - 3.8
12:00
Pjesërisht me re
17°
0
6 m/s - 5.5
18:00
Pothuajse i kthjellët
14°
0
5 m/s - 4.6
00:00
Pothuajse i kthjellët
12°
0
4 m/s - 3.5
30 Shtator E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
3 m/s - 2.7
12:00
Pothuajse i kthjellët
16°
0
5 m/s - 5.1
18:00
I kthjellët
14°
0
3 m/s - 2.9
00:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
2 m/s - 2
01 Tetor E diel
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
I kthjellët
9°
0
1 m/s - 1.1
12:00
Me diell
16°
0
3 m/s - 2.5
18:00
Pjesërisht me re
12°
0
3 m/s - 3.1
00:00
Pjesërisht me re
13°
0
2 m/s - 2.4
02 Tetor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
10°
0
2 m/s - 1.7
12:00
Pjesërisht me re
16°
0
3 m/s - 2.8
18:00
Pjesërisht me re
12°
0
3 m/s - 2.8
00:00
Shi
12°
1.9
2 m/s - 2
03 Tetor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Shi
10°
2.2
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
3 m/s - 2.9
18:00
Pjesërisht me re
11°
0
3 m/s - 2.6
00:00
Pjesërisht me re
10°
0
3 m/s - 2.5
04 Tetor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
7°
0
3 m/s - 2.6
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
4 m/s - 3.6
18:00
Pothuajse i kthjellët
9°
0
2 m/s - 2.3
00:00
Pjesërisht me re
7°
0
2 m/s - 2.1
05 Tetor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
7°
0
2 m/s - 1.9
12:00
Pjesërisht me re
12°
0
3 m/s - 3
18:00
Pjesërisht me re
10°
0
3 m/s - 3.4
00:00
Pjesërisht me re
11°
0
4 m/s - 3.8
06 Tetor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pothuajse i kthjellët
10°
0
3 m/s - 3.4
12:00
Pjesërisht me re
14°
0
4 m/s - 4.1
18:00
Shi
12°
2.2
4 m/s - 3.6
00:00
Pjesërisht me re
12°
0
3 m/s - 2.9
07 Tetor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
06:00
Pjesërisht me re
10°
0
2 m/s - 2.4
12:00
Pjesërisht me re
15°
0
3 m/s - 3.3
18:00
Pjesërisht me re
11°
0
4 m/s - 3.6
00:00
Pjesërisht me re
12°
1.9
3 m/s - 3.4

Oslo

Osloja është kryeqyteti i Norvegjisë dhe komunë në qarkun Oslo. Ka një sipërfaqe 454 km² dhe popullsi 607292 banorë. Në këtë qytet banojnë edhe shqiptarë, shumica e tyre nga Kosova dhe Maqedonia.