Moti në Milano

8 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
01-06
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - lindje-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
7°
2 m/s - veri-verilindje
12-18
Clear sky I kthjellët
17°
1 m/s - juglindje
18-24
Clear sky I kthjellët
19°
0 m/s - jug-juglindje
9 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
7°
1 m/s - veri
12-18
Clear sky I kthjellët
18°
1 m/s - jugperëndim
18-24
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - jug-jugperëndim
10 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - veri-verilindje
06-12
Clear sky I kthjellët
8°
0 m/s - veri-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
22°
0 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - jugperëndim
11 Prill E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
9°
1 m/s - veri
08-14
Clear sky I kthjellët
10°
1 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Clear sky I kthjellët
22°
1 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
20°
1 m/s - jug-juglindje
12 Prill E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
10°
2 m/s - veriperëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
10°
0 m/s - veri-verilindje
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
22°
0 m/s - veri-veriperëndim
20-02
Partly cloudy Pjesërisht me re
17°
2 m/s - jugperëndim
13 Prill E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Cloudy I vrenjtur
11°
1 m/s - veri-veriperëndim
08-14
Cloudy I vrenjtur
9°
0 m/s - veri-veriperëndim
14-20
Partly cloudy Pjesërisht me re
20°
1 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
16°
3 m/s - jugperëndim
14 Prill E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
10°
3 m/s - perëndim
08-14
Clear sky I kthjellët
9°
0 m/s - verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
20°
5 m/s - lindje-juglindje
20-02
Fair Pothuajse i kthjellët
15°
4 m/s - lindje-juglindje
15 Prill E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
3 m/s - lindje-verilindje
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
11°
2 m/s - lindje-verilindje
14-20
Clear sky I kthjellët
17°
0 m/s - perëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
15°
1 m/s - jug-jugperëndim
16 Prill E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
8°
1 m/s - veri
08-14
Fair Pothuajse i kthjellët
9°
0 m/s - veri
14-20
Fair Pothuajse i kthjellët
21°
1 m/s - jugperëndim
20-02
Clear sky I kthjellët
21°
0 m/s - jug-juglindje
17 Prill E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
02-08
Clear sky I kthjellët
10°
0 m/s - veri

Milano

Milano është qyteti i dytë më i madh i Italisë, kryeqyteti i Provincës së Milanos dhe rajonit të Lombardisë në Italinë Veriore. Milano ka rreth 1,3 milion banorë, provinca e Milanos ka rreth 3,1 milion banorë dhe zona metropolitane jetojnë rreth 7 milion banorë.