Moti në Londër

20 Nëntor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
15-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
4 m/s - lindje-juglindje
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
3°
3 m/s - lindje-juglindje
21 Nëntor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Cloudy I vrenjtur
3°
3 m/s - lindje
06-12
Cloudy I vrenjtur
4°
4 m/s - lindje
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
4 m/s - lindje
18-24
Cloudy I vrenjtur
6°
<1 mm
4 m/s - lindje
22 Nëntor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Light rain showers Reshje të lehta shiu
8°
<1 mm
3 m/s - juglindje
06-12
Light rain showers Reshje të lehta shiu
7°
<1 mm
3 m/s - jug-juglindje
12-18
Cloudy I vrenjtur
9°
<1 mm
5 m/s - juglindje
18-24
Cloudy I vrenjtur
8°
5 m/s - lindje-juglindje
23 Nëntor E shtunë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain Shi
7°
1 mm
5 m/s - lindje
06-12
Light rain Shi
7°
<1 mm
4 m/s - lindje
12-18
Light rain Shi
11°
<1 mm
4 m/s - lindje
18-24
Light rain Shi
9°
<1 mm
2 m/s - lindje
24 Nëntor E dielë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
10°
3 m/s - jug
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
<1 mm
4 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Heavy rain Shi i madh
10°
6 mm
6 m/s - jug
18-24
Rain Shi
10°
3 mm
10 m/s - jug-juglindje
25 Nëntor E hënë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain Shi
10°
2 mm
6 m/s - jug
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
4 m/s - jug-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
11°
<1 mm
6 m/s - jugperëndim
18-24
Rain Shi
8°
1 mm
5 m/s - jugperëndim
26 Nëntor E martë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
8°
6 m/s - perëndim-jugperëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
5 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Cloudy I vrenjtur
11°
6 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Cloudy I vrenjtur
8°
2 m/s - jug-jugperëndim
27 Nëntor E mërkurë
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Rain Shi
8°
4 mm
2 m/s - juglindje
06-12
Rain Shi
10°
2 mm
4 m/s - jug-juglindje
12-18
Rain showers Shi
11°
2 mm
10 m/s - jug-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
<1 mm
7 m/s - jugperëndim
28 Nëntor E enjte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Fair Pothuajse i kthjellët
9°
5 m/s - jugperëndim
06-12
Partly cloudy Pjesërisht me re
7°
3 m/s - perëndim-jugperëndim
12-18
Partly cloudy Pjesërisht me re
9°
5 m/s - perëndim-jugperëndim
18-24
Partly cloudy Pjesërisht me re
6°
2 m/s - perëndim-jugperëndim
29 Nëntor E premte
Ora
Temperatura °C
Reshje
Era
00-06
Partly cloudy Pjesërisht me re
5°
3 m/s - jugperëndim
06-12
Fair Pothuajse i kthjellët
5°
3 m/s - jugperëndim
12-18
Light rain showers Reshje të lehta shiu
10°
<1 mm
5 m/s - jugperëndim

Londër

Londra është kryeqyteti i Britanisë së madhe. Londra është një nga qytetet më të zhvilluara në botë dhe gjithashtu vizitohet nga shumë turistë sepse aty ndodhen shumë ndërtesa dhe vënde interesante si: Shtëpia e Parlamentit, Kulla e Londrës, Pallati Mbretëror etj.